Vragen? Bel: 088-3250000

50 plus

Levelplus, het uitzendbureau óók voor ouderen.


Er is steeds grotere vraag naar personeel in onze branche. Met deze grote vraag naar personeel voor safety en techniek kunnen wij dus ook baangarantie aan 50 plussers geven. Niet alleen door de grote vraag, maar ook door de jarenlange ervaring die veel 50 plussers hebben, zien onze opdrachtgevers jullie graag komen. Geen ervaring in een vakgebied? Geen probleem! We bieden ook graag een omscholing aan voor 50 plussers waardoor jullie daarna direct aan de slag kunnen.
 

2mannen_50plusserAls 50 plusser is het voor u lastig om weer een baan te vinden of om te veranderen van werkgever. Op de arbeidsmarkt is de concurrentie op dit moment nog groot en zijn er vooroordelen over het in dienst nemen van ouderen mensen, maar bij LevelPlus zijn ouderen meer dan welkom!

De groep 50 plussers heeft nog een aantal jaren te gaan in de arbeidsmarkt en die moeten goed benut worden! Over het algemeen is de groep 50plus goed gekwalificeerd, flexibel, loyaal en zeer gemotiveerd om aan het werk te gaan.Waarom is 50 plus meer dan welkom?

Door de goede ervaring met de 50 plussers die bij ons werkzaam zijn of waren zien wij 50 plussers graag komen. Omdat er veel vraag is naar personeel in onze markt kunnen wij hierdoor veel uitzendkrachten baangarantie bieden, dus ook 50 plus. 
Bekijk hier ook eens het verhaal van een van onze medewerkers.