Vragen? Bel: 088-3250000

Nieuws

In het nieuws van LevelPlus vind je leuke handige tips en nieuwtjes over allerlei activiteiten die plaatsvinden rondom ons uitzendbureau. We proberen alles zo goed mogelijk up to date te houden en hebben we zo ook onze nieuwsbrief 'Het Plusje' waarin veel wordt verteld over de afgelopen periode. Voor handige tips en weetjes hebben we 'De tips van LevelPlus' waar we je (hopelijk) een eindje mee op weg helpen.

Zoeken
1-10 van 39
 • Binnen drie weken opgeleid en aan de slag!

  Binnen drie weken opgeleid en aan de slag!

  22-08-2019

  Emil kwam drie weken geleden bij ons binnen voor een informatiebijeenkomst. 

  Inmiddels heeft hij de gehele opleiding afgerond en kan hij aan de slag. 

   

  Lees meer »
 • PZC artikel 'Aan 't werk!'

  PZC artikel 'Aan 't werk!'

  23-07-2019

  Vier jaar geleden hadden Rinas (35) en Yasmin (28) Shikho zich nooit kunnen indenken dat ze een interview zouden geven in een woning in Sas van Gent. Maar hun leven nam ineens een heel andere wending. Net als veel van hun landgenoten zijn ze hun thuisland Syrië ontvlucht als gevolg van de oorlog daar.

  Lees meer »
 • Dubbel podium voor Colin Velthuizen in Oschersleben

  Dubbel podium voor Colin Velthuizen in Oschersleben

  11-06-2019

  Een heel goed raceweekend voor Colin Velthuizen in de IDM Supersport 300 klasse op de Motorsport Arena Oschersleben. Colin wist de pole position te pakken en vocht in beide races voor de overwinning. Colin werd in de eerste race tweede. In de tweede race maakte de wedstrijdleiding een foutje en deze pakte voor Colin slecht uit met een derde plaats tot gevolg.

  Lees meer »
 • Yaël Reijnders naast dressuurtrainster nu ook winkel eigenaresse

  Yaël Reijnders naast dressuurtrainster nu ook winkel eigenaresse

  21-05-2019

  Yaël Reijnders naast dressuurtrainster nu ook winkeleigenaresse Het Ruiterhuis by Yaël, de nieuwe ruitersportzaak van Yaël Reijnders. In het interview op onze website kunnen jullie lezen dat Yaël’s agenda al overvol begint te raken. Hierdoor heeft zij haar werkzaamheden binnen LevelPlus moeten neerleggen. Zij legt nu volledig de focus op haar paarden en op Het Ruiterhuis by Yaël.

  Lees meer »
 • Het eerste raceweekend #Colin64

  Het eerste raceweekend #Colin64

  20-05-2019

  Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver. Colin Velthuizen start voor het eerst voor het team van Nutec - RT Motorsports by SKM - Kawasaki.

  Lees meer »
 • Interview Flexnieuws

  Interview Flexnieuws

  20-05-2019

  Safety biedt kansen voor mensen met arbeidsethos en levenservaring!

  In onderstaand artikel wordt mooi uitgelicht hoe LevelPlus zich inzet voor 50-plussers, uitkeringsgerechtigden, niet-uitkeringsgerechtigden en gewoonweg mensen met levenervaring, motivatie en die zin hebben in een carrière switch.

  Dank aan Hinke Wever voor het mooie artikel in FlexNieuws!

  Lees meer »
 • Nieuwsbrief 'Het Plusje'

  Nieuwsbrief 'Het Plusje'

  13-03-2019

  Door middel van de nieuwsbrief willen wij de werknemers meenemen in de ontwikkelingen binnen Levelplus en daarnaast kennis laten maken met degene die op het kantoor alles regelen. Er is namelijk veel gaande, jouw uren, de planning, alle telefoontjes. Het team van Levelplus zit nooit stil.

  Lees meer »
 • Colin tekent contract bij Nutec - RT Motorsports by SKM

  Colin tekent contract bij Nutec - RT Motorsports by SKM

  16-01-2019

  Colin Velthuizen zal in 2019 van start gaan in de Supersport 300 klasse van het IDM. De jonge coureur uit Heerjansdam gaat uitkomen voor het nieuwe Nutec – RT Motorsports by SKM – Kawasaki van teammanager Rob Vennegoor.

  Lees meer »
 • Het succesverhaal van Bruno

  Het succesverhaal van Bruno

  10-01-2019

  Lees hier het mooie succesverhaal van onze ex-collega Bruno die werkloos bij ons terecht kwam, opleidingen heeft gevolgd, veel geleerd heeft en nu een mooie toekomst tegemoet gaat.
  Wij wensen Bruno veel succes verder!

  Lees meer »
 • De tips van LevelPlus ~ De januari-dip

  De tips van LevelPlus ~ De januari-dip

  04-01-2019

  Na de drukke decembermaand vol met borrels, feestjes en gezelligheid moeten veel mensen vaak even bijkomen. Je begint weer met het dagelijkse leven en de drukte gaat gewoon weer door.

  Januari is vaak genoeg een donkere, vrij sombere maand voor veel mensen. Maar hoe voorkom je zo’n vervelende  “januari-dip”?

  Lees meer »
1-10 van 39