Vragen? Bel: 088-3250000

Nieuws

In het nieuws van LevelPlus vind je leuke handige tips en nieuwtjes over allerlei activiteiten die plaatsvinden rondom ons uitzendbureau. We proberen alles zo goed mogelijk up to date te houden en hebben we zo ook onze nieuwsbrief 'Het Plusje' waarin veel wordt verteld over de afgelopen periode. Voor handige tips en weetjes hebben we 'De tips van LevelPlus' waar we je (hopelijk) een eindje mee op weg helpen.

Zoeken
21-30 van 38
 • Nieuwsbrief 'Het Plusje'

  Nieuwsbrief 'Het Plusje'

  03-08-2018

  Een nieuwe nieuwsbrief heeft even opzich laten wachten, maar maakt het niet minder leuk en informatief om te lezen.

  Lees meer »
 • Resultaten onderzoek door HR studenten

  Resultaten onderzoek door HR studenten

  30-07-2018

  In de periode van januari 2018 tot en met juni 2018 zijn afstudeerders Salma el Amrani en Eva Berrevoets bezig geweest met een onderzoek naar het aantrekken van personeel. Dit hebben zij gedaan door te onderzoeken welke punten van belang zijn bij het kiezen voor een nieuwe werkgever. Er is ook onderzocht welke punten belangrijk zijn voor huidige medewerkers, opdat LevelPlus mensen zo lang mogelijk aan zich weet te binden.

  Lees meer »
 • Hitteplan van kracht

  Hitteplan van kracht

  25-07-2018

  Het warme weer houdt aan en het wordt alleen maar warmer. Aangezien Levelplus zich goed beseft dat deze temperaturen extreem zijn, kijken we graag naar oplossingen.

  Lees meer »
 • Informatie bijeenkomsten

  Informatie bijeenkomsten

  09-07-2018

  Wist u dat?

   

  Lees meer »
 • Yaël Reijnders plaatst zich voor het NK Dressuur

  Yaël Reijnders plaatst zich voor het NK Dressuur

  09-07-2018

  De door LevelPlus gesponsorde Yaël Reijnders heeft zich afgelopen weekend weten te plaatsen voor het NK dressuur in Ermelo.

  Lees meer »
 • Prima optreden van Colin Velthuizen tijdens Dutch TT in Assen

  Prima optreden van Colin Velthuizen tijdens Dutch TT in Assen

  09-07-2018

  Afgelopen weekend reed de 14 jarige door LevelPlus gesponsorde Colin Velthuizen, uitkomend voor het Pearle Gebben Racing team, tijdens de Dutch TT met een wildcard mee in de Dutch Supersport 300 klasse. Colin nam deel op een Yamaha R3. Een compleet andere motor dan zijn Moto3 waarop hij uitkomt in het Spaanse CEV kampioenschap (ETC).

  Lees meer »
 • CDI Zeeland Outdoor International

  CDI Zeeland Outdoor International

  10-04-2018

  'Dujardin grote trekpleister bij Zeeland Outdoor International'

  Zo luidt de titel op de website van de PZC. Olympisch dressuurkampioene Charlotte Dujardin heeft van 3 tot en met 8 april haar kunsten laten zien tijdens het CDI3* Zeeland Outdoor International in Nieuw- en Sint Joosland. 

  Met deelname van ruiters uit 23 verschillende landen wordt bij de vijfde editie van het evenement in Hippisch Sportcentrum De Kroo weer een record gebroken.

  Lees meer »
 • Update Colin #64

  Update Colin #64

  05-04-2018

  LevelPlus volgt Colin Velthuizen al sinds jaar en dag. Colin laat op dit moment zijn kunsten zien in de Moto3. Dit weekend heeft Colin meerdere trainingsdagen doorlopen op het TT circuit Assen

  Lees meer »
 • Yael Reijnders behaald diploma

  Yael Reijnders behaald diploma

  22-02-2018

  De door LevelPlus gesponsorde Yaël Reijnders heeft gisteren haar diploma instructrice wedstrijdsport dressuur in ontvangst mogen nemen, een prestatie van formaat.

  Lees meer »
 • Gevelreclame LevelPlus

  Gevelreclame LevelPlus

  14-02-2018

  Sinds een aantal dagen is LevelPlus duidelijk zichtbaar vanaf de buitenkant, prachtig resultaat als je het aan ons vraagt.

  Lees meer »
21-30 van 38