Vragen? Bel: 088-3250000

Het succesverhaal van Bruno

Het succesverhaal van Bruno 10-01-2019
Lees hier het mooie succesverhaal van onze ex-collega Bruno die werkloos bij ons terecht kwam, opleidingen heeft gevolgd, veel geleerd heeft en nu een mooie toekomst tegemoet gaat.
                                                                                                                          

Mijn naam is Bruno Lima  en ik ben 27 jaar oud.  

In 2016 was ik werkloos en op zoek naar een baan waarbij er mogelijkheden waren tot interne opleidingen. Na een paar uur zoeken op verschillende vacature-sites kwam ik bij Levelplus terecht.

Daar stond een vacature van Levelplus waarbij had ik de mogelijkheid had om opgeleid te worden tot veiligheidsinspecteur en verscheidene cursussen te volgen en diploma’s zoals VCA-VOL op hun kosten te halen. Na een kennismakingssessie en wat flyers was ik verkocht en na een week intensieve cursussen volgen, was ik een veiligheidsinspecteur.

Ik werd op locatie Shell Moerdijk gezet en daar heb ik alle ins en outs van het vak geleerd. Shell Moerdijk was ideaal voor een totaal nieuwe VI’er als ikzelf, want het is daar overzichtelijk, een relaxt sfeertje en veel collega’s met jarenlange ervaring waar ik op terug kon vallen met allerlei vragen.

Bruno interviewDe eerste 10 maanden was het dan ook prettig werken op een vaste locatie. Naarmate ik meer ervaring kreeg, werd ik ook uitgezonden naar de ‘wat strengere’ locaties als een Vopak en Esso. Ook daar heb ik heel snel heel veel geleerd.
Ik werd tussentijds ook benaderd door een werkgever van LevelPlus om bij hun in vaste dienst te komen en na een kort gesprek werd het al snel duidelijk dat ik Levelplus niet voor deze werkgever zou gaan verlaten.

Bij Levelplus wist ik wat ik had; een fijne planner die rekening met mijn persoonlijke situatie hield, een contactpersoon waar ik alles over contracten, opleidingen etc. om kon bellen, mailen, appen. Ook met mijn persoonlijk situatie werd er rekening mee gehouden. Zo had ik geen auto meer en letterlijk één dag later kreeg ik een auto van de zaak aangeboden met 15km op de teller.

Een paar maanden geleden werd ik vader en een paar weken voor de bevalling werd er rekening gehouden met mijn werktijden en locatie zodat ik snel bij mijn vriendin kon zijn. Dat zijn zaken waaruit blijkt dat er waardering is van werkgever naar werknemer toe. Als je dat vindt zoals ik bij Levelplus, dan ga je niet zomaar weg.

Ook qua ambities past Levelplus perfect bij een jonge, ambitieuze man als ik. Na 2 jaar als VI te hebben gewerkt, gaf ik aan een stap omhoog te willen doen en gepaste opleiding te willen volgen. Via Levelplus heb ik de geweldige kans gekregen om de opleiding voor Middelbaar Veiligheidskunde (MVK) te gaan volgen. En die kans heb ik met beide handen aangegrepen.
Vandaag, 5 dec 2018, schrijf ik dit stukje vanuit mijn kantoortje, via mijn laptop van de zaak in functie van HSE Coördinator voor een gerenommeerd bedrijf en dit allemaal dankzij Levelplus.

Dus wil je echt groeien in de veiligheidswereld? Als Levelplus potentie in jou ziet, dan zorgt Levelplus ervoor dat je telkens een level omhoog gaat.   

Bruno Lima


Ben jij werkloos net als Bruno toen was of ben je toe aan een carrièreswitch? 

Bekijk dan hier onze vacatures!