Vragen? Bel: 088-3250000

Safety-specialist LevelPlus partnert met Belgisch Trixxo

Safety-specialist LevelPlus partnert met Belgisch Trixxo 18-12-2019

Safety-specialist LevelPlus partnert met Belgisch Trixxo

Goes - LevelPlus en Trixxo hebben onlangs overeenstemming bereikt betreft een partnership tussen de twee partijen. Erwin Reijnders (Levelplus) en Luc Jeurissen (Trixxo) hebben met een goed gevoel de hand geschud op de overeengekomen overname door Trixxo. Beide bedrijven hebben de grote ambitie uit te breiden en hebben elkaar hierin kunnen vinden.

In 2020 zal LevelPlus onderdeel uitmaken van de Trixxo groep. LevelPlus zal vooralsnog haar eigen naam blijven dragen onder de vlag van Trixxo.

De ambitie van Trixxo is om de stap naar de Nederlandse arbeidsmarkt te maken, te groeien in de Safety branche, andere sectoren en hiermee de positie op de arbeidsmarkt te versterken. Dit heeft een directe aansluiting bij de ambities van LevelPlus. Op deze manier wil de organisatie haar positie in de nichemarkt waarin zij zich bevindt versterken. 

LevelPlus is van mening dat deze stap de continuïteit van de organisatie borgt en de zekerheid die de organisatie biedt aan haar mensen op kantoor en in het veld versterkt. 

Klik hier voor het volledige persbericht