Vragen? Bel: 088-3250000

Het Ruiterhuis by Yaël wint prijs voor Ruitersportwinkel van het jaar 2019

Het Ruiterhuis by Yaël wint prijs voor Ruitersportwinkel van het jaar 2019 17-02-2020

De door LevelPlus gesponsorde Yaël Reijnders bekroont haar harde werk als ondernemer met de prijs voor Ruitersportwinkel van het jaar 2019!

Het Ruiterhuis by Yaël bestaat sinds 1 februari 2019, dat maakt de prijs nog specialer.

Wat een prestatie, wij als sponsor zijn dan ook bijzonder trots. Naast haar drukke agenda als amazone op hoog niveau, weet zij dit toch maar mooi voor elkaar te krijgen!

Lees hieronder het bericht op de website van Horses. 

De winnaars van de Horses Ruitersportwinkel van het Jaar-verkiezing zijn gisteravond op een feestelijke uitreiking bij Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel bekendgemaakt. Deze verkiezing is deze editie geheel vernieuwd: het is niet meer enkel een zoektocht naar de beste winkel van het jaar, maar biedt alle deelnemende winkels een mogelijkheid om te groeien. In drie categorieën werden de awards verdeeld.

Categorie Kleine ruitersportwinkels

De winnaar van de categorie Kleine ruitersportwinkels is Het Ruiterhuis by Yaël. De vakjury kreeg bij deze winkel in Heerle een zeer warm welkom en was onder de indruk van de sfeer en goede indeling. De gepassioneerde verkoopster maakt het plaatje compleet.

“Deze prijs is een enorme eer, ik ben heel erg verrast. Ik ben zelf ook ruiter en voor mij was het altijd een dagje uit als ik ruitersportitems ging shoppen. Dat wil ik voor anderen ook creëren”, aldus winnares Yaël Reijnders.