Vragen? Bel: 088-3250000

Interview met Eva Berrevoets

14-09-2017

Om kennis te maken met de mensen binnen Levelplus wordt er elk kwartaal een kort interview gedaan die te lezen is in de Nieuwsbrief. Gino de nieuwe commerciële economie stagiair gaat deze interviews verzorgen.

Deze maand is het Eva die door Gino onder de loep wordt gelegd.

Eva Berrevoets, de sinds 2 maanden werkzame Human Resource Management student. Eva is bezig met haar 4e jaar en studeert dus eind dit schooljaar af. Eva heeft een grote voorliefde voor dieren, zij is hier dan ook altijd mee in de weer. Zit ze niet op een paard dan speelt ze wel met haar hond. Buitenom werk is ze veel te vinden in de sportschool of bij de paarden. Deze vlotte dame heeft u vast al eens aan de telefoon gehad, Eva is namelijk recruiter binnen Levelplus. Zij zorgt er voor dat Levelplus zich kan uitbreiden met mensen net als jullie. Die ambitieus, verantwoordelijk zijn en bovenal goed in het team passen. 

 

Hoe ben jij hier eigenlijk terecht gekomen?

Ja, zoals vele denk ik. Via een vacature op internet, hier werd gezocht naar een recruiter. Een functie die mij zeker aansprak en tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad. Het is namelijk iets dat ik perfect kan combineren met school en goed past in het kader van mijn opleiding.

 

Hoe vind je de sfeer binnen Levelplus?

Het is een gezellige groep wanneer hier tijd voor is. Vaak wordt er hard gewerkt maar tussendoor is er altijd wel tijd voor een grapje, dit houdt het ook leuk op de werkvloer. Ik ga met plezier naar mijn werk toe dus dit is een goed teken denk ik zelf?!

Hoe ervaar je de werkzaamheden?

Leuk, geen dag is hetzelfde. Ik bel natuurlijk veel mensen en heb dus veel verschillende contacten. Je maakt op deze manier heel erg veel mee. Grappige dingen, maar soms zijn er ook serieuze gebeurtenissen waar mensen hinder van ondervinden. Doordat er zoveel wisselende contacten zijn is en blijft het leuk.

 

Ah, ik heb zo een spierpijn.. gister weer iets te fanatiek gesport!
‘Eva Berrevoets’