Vragen? Bel: 088-3250000

Over ons

Our People = Your Safety

Het mes snijdt aan twee kanten. Zeker als het over veiligheid gaat. Voor intermediairs of contractors in de (petro-) chemie én voor flexibel inzetbare safety specialisten. Omdat die flexibiliteit juist in dit vakgebied van cruciaal belang is. Wederzijds.

LevelPlus geeft een duidelijk commitment: het uitzendbureau is in geen ander vakgebied actief. Om opdrachtgever en uitzendkracht het beste te bieden.  

Onder intermediairs en contractors leeft de behoefte aan flexibel inzetbare safety specialisten als rijksgediplomeerde buiten-, brand-, brandveiligheids-, mangat- en heetwerkwachten, DLP- en MVK-veiligheidswachten. 

De safety specialist vraagt op zijn/haar beurt om de zekerheid van uitstekende begeleiding op het gebied van training en opleiding. Daar bovenop komt de garantie op duurzame werkgelegenheid en een stabiel inkomen.    

Dàt is de kracht. De opdrachtgever weet dat altijd de juiste specialisten op de plant aanwezig zijn. Vakkrachten die bovendien ruimschoots voldoen aan de vereiste wettelijke normering. De safetyspecialisten zelf, weten dat LevelPlus de werkgelegenheid garandeert en bij de invulling rekening houdt met individuele wensen. Plus-plus.

LevelPlus als werkgever

Professionals in safety zijn van harte welkom bij LevelPlus. Omdat vaste opdrachtgevers continu behoefte hebben aan de inzet van uitzendkrachten die het vak verstaan. Naast de zekerheid van een stabiele werkomgeving krijgt elke collega ook de garantie van een prima inkomen voor de lange termijn. Dit typeert de positie van LevelPlus. Een uitzendbureau dat mensen bindt en boeit. Vooral omdat iedere medewerker standaard een persoonlijk opleidingsplan volgt. Dit geeft de kans om -in eigen tempo en naar eigen wens- aanvullende certificaten te behalen. De toekomst gloort voor safety specialisten. Een branche waarin de werkgelegenheid de komende jaren naar verwachting verder stijgt.

Het grote onderscheid van LevelPlus als werkgever, is de onbegrensde flexibiliteit. De planning houdt rekening met persoonlijke wensen en eisen rond inzetbaarheid. Dit geldt voor het aantal uren, tijdstip, dag en nacht ritme en weekenden. Altijd maatwerk dus. Maximale vrijheid voor de werknemer. Een speciaal welkom geldt voor vijftigplussers. Niets staat mensen uit deze leeftijdsgroep een nieuwe carrière in de weg. Opdrachtgevers zijn in de praktijk bijzonder gesteld op de komst van ervaren mannen en vrouwen van boven de vijftig. Wacht daarom geen dag langer en solliciteer. LevelPlus investeert graag in goed gemotiveerde mensen.

LevelPlus als partner in business

LevelPlus voorziet opdrachtgevers van gekwalificeerde en gecertificeerde safety specialisten op maat. Ongeacht het tijdstip, ongeacht de contractduur. Precies zoals een partner in business dat doet. Dit gebeurt vanuit een pool met ervaren  uitzendkrachten. Stuk voor stuk inzetbaar tot in een straal tot ruim 100 kilometer rond de regio’s Rotterdam en Antwerpen. Opdrachtgevers zijn daarmee altijd verzekerd van voldoende safety specialisten op de plant, met de wettelijke vereisten als minimum.  

Het commitment aan opdrachtgevers is helder: het leveren van safety specialisten is de core-business van LevelPlus. Hierin schuilt meteen ook de betrouwbaarheid. Over de vakbekwaamheid van elke individuele kracht in het veld bestaat geen enkele twijfel. Het kantoor is bovendien 24/7 bereikbaar voor opdrachtgevers. Voor een shut down die onverwacht uitloopt of bij een calamiteit. Na één telefoontje met de eigen contactpersoon start het opschalen, ook op zon- en feestdagen. Want dàt is zeker een kenmerk van de markt waarin de safety specialisten operationeel zijn: de 24-uurseconomie.