Vragen? Bel: 088-3250000

Certificeringen

NBBU

LevelPlus is lid van de NBBU.
De NBBU is een branchevereniging voor uitzendorganisaties die toeziet dat zijn leden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor stichting normering arbeid, kamer van koophandel, inlenersbeloning en cao’s, stichting arbo flexbranche etc.
Kijk voor meer informatie over de NBBU op www.NBBU.nl

NEN 2

LevelPlus is gecertificeerd voor de NEN 4400-1 en het SNA-keurmerk.
Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

VCU

LevelPlus is gecertificeerd voor de VCU.
VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Organisaties die gecertificeerd zijn voor VCU hebben bedrijfsgerichte processen als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. LevelPlus is middels deze certificering uitermate geschikt om uit te zenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven.

sbb-beeldmerk


LevelPlus is een erkend leerbedrijf.
Bij LevelPlus is er een groot aantal mogelijkheden voor stages waaronder voor de opleidingen secretaresse, medewerker financiële administratie, medewerker marketing en communicatie en medewerker human resource management.

logo  LevelPlus beschikt over een aanwijzingsbeschikking voor het 
  beroepsgoederenvervoer.