Vragen? Bel: 088-3250000

Verhalen van medewerkers

Verhalen van medewerkers Allison“Dat is ondertussen al weer een jaartje of zes geleden”, zegt de 32-jarige dappere tante. Want dat laatste is ze zeker. Een dame die zich ondanks haar kleine postuur moeiteloos staande weet te houden tussen potige kerels in de Botlek. Mannen op wie ze nota bene ook nog eens toezicht moet houden: “Of ze naar je luisteren ligt aan de manier waarop je communiceert. Geen autoritaire houding aannemen, dat werkt niet. Het gaat er meer om dat die jongens beseffen waar ze mee bezig zijn. Dan wijs ik op wat er fout gaat en geef ze de kans om de situatie aan te passen. Vrouw zijn heeft zo zijn voordelen! LevelPlus zorgt dat ik veel variatie in mijn werk heb en regelt de opleiding precies zoals je het zelf wilt.”

Verhalen van medewerkers AadAad Oxener heeft even tijd nodig gehad om zichzelf terug te vinden na de klap. In plaats van toeleven naar de pensionering, plotseling je baan verliezen. “Bedankt voor de bewezen diensten en veel succes bij het solliciteren, zo ben ik vertrokken. Nou, ik heb alles geprobeerd, maar uiteindelijk bleek ik overal een paar jaartjes te oud voor. Snap je dat ik met stomheid was geslagen toen LevelPlus me benaderde?” “Ik, op mijn leeftijd. Gewoon weer aan de bak! En dat bij een organisatie die continu in mij investeert met cursussen.” “Werken in de veiligheid bevalt uitstekend. De mensen op wie je toezicht houdt waarderen die inzet. En ik heb het zo geregeld met de planning, dat ik in het najaar vier weken naar Portugal kan met mijn vrouw.”

Verhalen van medewerkers Mark“Met de poten in de modder, zoals dat zo mooi heet”, knipoogt Mark. “De studie is vooral gericht op veiligheidsbeleid. Ik snap heus wel dat je als pas afgestudeerde niet meteen op managementniveau kunt acteren. Maar dat is uiteindelijk wel waar ik naar streef”, zegt de inwoner van Krimpen aan de Lek. “Doorgroeien tot  veiligheidskundige. Waarom ik dat wil? Omdat het onderwerp veiligheid steeds belangrijk wordt in de moderne bedrijfsvoering. Het gaat over mensenlevens, dat is wat de branche zo aantrekkelijk maakt. Ik heb leuk werk, kom op interessante plaatsen en volg verschillende cursussen die me verder helpen in dit vak. O ja, ik houd ook nog voldoende vrije tijd over voor andere bezigheden. LevelPlus biedt volop flexibiliteit bij de indeling van mijn werkuren. Goed geregeld hier!”

Verhalen van medewerkers Gina“Met de paplepel ingegoten, hoe kan het anders”, kijkt Gina je indringend aan met haar staalblauwe ogen.“Vader asbestinspecteur en moeder arbofunctionaris.” De appel valt niet ver van de boom, dus werd dochterlief... verkoopspecialiste in damesmode. “Even de roeping gemist”, lacht ze zelf het hardst. “Want in de mode valt geen droog brood te verdienen. Een vriend van mijn vader wees me op de kansen in de veiligheid.” “Via Indeed ben ik bij LevelPlus terecht gekomen. Het klonk te mooi om waar te zijn: opleiding volgen en meteen de garantie op een baan. “ “Het belangrijkste van dit werk is de zorg en verantwoording over de gezondheid van een ander. Dat is het. Ik sta meestal op een scheepswerf, een risicovolle sector. Daar waak ik over mensenlevens. Dat voelt goed.”