Vragen? Bel: 088-3250000

Voor werknemers

WERKEN BIJ LEVELPLUS

Professionals in safety zijn van harte welkom bij LevelPlus. Vaste opdrachtgevers uit Rijnmond, Schelde, Zeeuws-Vlaanderen en Antwerpen hebben continu behoefte aan de inzet van uitzendkrachten die het vak verstaan. Het aanbod is de moeite waard. Zelfs zonder ervaring en certificaten ziujn er genoeg mogelijkheden. Iedereen is welkom! 

Direct een contract

LevelPlus werkt bij voorkeur met contracten voor langere tijd. Dit levert kandidaten naast de zekerheid van een stabiele werkomgeving, ook de garantie van een prima inkomen op voor de lange termijn. Dit maakt de positie van LevelPlus uniek. 

Maximale flexibiliteit

Het grote onderscheid van LevelPus als werkgever, is de flexibiliteit. De planning houdt ècht rekening met persoonlijke wensen en eisen rond inzetbaarheid. Dit geldt voor het aantal uren, tijdstip, dag en nacht ritme en weekenden. Altijd maatwerk.     

50-plus? Méér dan welkom!

Vijftigplussers, niets staat een nieuwe carrière in de veiligheid in de weg. Opdrachtgevers stellen in de praktijk de komst van ervaren mannen en vrouwen van boven de vijftig bijzonder op prijs. Wacht geen dag langer en klik hier. Ook kandidaten zonder ervaring in dit vakgebied zijn welkom voor het volgen van het interne opleidingsprogramma met baangarantie.

Persoonlijk opleidingsplan

Niet gediplomeerd? Wel gediplomeerd maar nog niet op het hoogste niveau? Beide mogelijkheden zijn geen probleem, LevelPlus stelt voor iedere medewerker een persoonlijk opleidingsplan op om -in eigen tempo en naar eigen wens, certificaten te behalen. Carrièrekansen genoeg.

Allemaal één

LevelPlus investeert graag in goed gemotiveerde mensen. Medewerkers en management van kantoor zijn altijd bereikbaar en onderhouden persoonlijk contact met alle uitzendkrachten in het veld. Waarom? Omdat het allemaal collega’s van elkaar zijn. Allemaal één.

Vrijheid

Uitzendkrachten die voor LevelPlus werken, genieten optimale vrijheid. Dit geldt voor de mogelijkheid om over te stappen op een vast dienstverband bij een opdrachtgever of met optimale flexibiliteit het eigen dienstverband vormgeven.