Vragen? Bel: 088-3250000

Techniek

Our People = Your Technic

LevelPlus Diensten is een uitzendbureau waar veel technische werkzaamheden zijn.
Bij LevelPlus hebben we verschillende techniek vacatures zoals; Elektromonteur, Engineering, Lassers, maar óók vacatures voor beveiligers en heftruckchauffeurs.
Voor de meeste vacatures bij ons zijn mensen die gediplomeerd zijn in hun vakgebied zeker welkom! Geen diploma’s of wil je jezelf laten omscholen voor meer baangarantie? Ook dat kan bij ons uitzendbureau! wij hebben ook vacatures waar je korte opleidingen voor kunt volgen bij ons kantoor in Goes (Zeeland) of Ridderkerk (Zuid-Holland), waardoor je hierna direct aan het werk kan gaan.

Voel jij jezelf aangesproken? Kijk dan voor een passende functie bij onze vacatures!

Aad
Aad

62 jaar

Bijna 63 jaar op de teller en dan je baan verliezen. Alsof de wereld ophoudt te bestaan. "Waar zitten ze nog op een ouwe vent te wachten?"

Lees het verhaal van Aad
Allison
Allison

32 jaar

“Lijkt me best leuk”, denkt Allison van den Berg als ze de  vacature voor een Brandwacht in de krant spot. “Al had ik geen idee wat het vak inhoudt.”

Lees het verhaal van Allison
Mark
Mark

23 jaar

De 23-jarige Mark de Geus heeft het helemaal in beeld. Na het afronden van zijn hbo-studie integrale veiligheid, is het zaak om eerst ervaring op te doen.

Lees het verhaal van Mark
Gina
Gina

22 jaar

Helemaal eerlijk is het niet. Het verhaal van Gina Urban (22). Mevrouw is namelijk opgegroeid in een gezin waar veiligheid letterlijk centraal staat.

Lees het verhaal van Gina

  Werkzoekenden

  Wat betekent LevelPlus voor werkzoekende?

   

  icon_inzetbaar

  Direct een contract

  LevelPlus werkt bij voorkeur met contracten voor langere tijd. Dit levert kandidaten naast de zekerheid van een stabiele werkomgeving, ook de garantie van een prima inkomen op voor de lange termijn. Dit maakt de positie van LevelPlus uniek. 

  icon_inzetbaar

  Veel kansen voor 50+

  Vijftigplussers, niets staat een nieuwe carrière in de veiligheid in de weg. Opdrachtgevers stellen in de praktijk de komst van ervaren mannen en vrouwen van boven de vijftig bijzonder op prijs. Wacht geen dag langer en klik hier. Ook kandidaten zonder ervaring in dit vakgebied zijn welkom voor het volgen van het interne opleidingsprogramma met baangarantie.

  icon_inzetbaar

  Allemaal een

  LevelPlus investeert graag in goed gemotiveerde mensen. Medewerkers en management van kantoor, zijn altijd bereikbaar en onderhouden persoonlijk contact met alle uitzendkrachten in het veld. Waarom? Omdat het allemaal collega’s van elkaar zijn. Allemaal één.

  icon_inzetbaar

  Een persoonlijk opleidingsplan

  Wel gediplomeerd maar nog niet op het hoogste niveau? Geen probleem, LevelPlus stelt voor iedere medewerker een persoonlijk opleidingsplan op om -in eigen tempo en naar eigen wens- aanvullende certificaten te behalen. Carrièrekansen genoeg.

  Vragen? Bel: 088-3250000

  Opdrachtgevers

  Wat betekent LevelPlus voor opdrachtgevers?

  Een uitzendbureau met een plus: LevelPlus. Opdrachtgevers gegarandeerd voorzien van voldoende gekwalificeerde en gecertificeerde safety specialisten is de missie. Ongeacht het tijdstip, ongeacht de contractduur. Precies zoals een partner in business dat doet.

   

  icon_inzetbaar

  Direct inzetbaar

  Levelplus put 24/7 uit een groot arsenaal van gekwalificeerde medewerkers die direct inzetbaar zijn in een straal van ruim 100 kilometer rond Rotterdam/Antwerpen. De opdrachtgever is altijd verzekerd van voldoende safety specialisten op de plant.

  icon_betrouwbaar

  Betrouwbaar

  Het commitment aan opdrachtgevers is helder: het leveren van safety specialisten is geen deelactiviteit, maar de core-business van LevelPlus. De betrouwbaarheid zit hierin vergrendeld. Geen twijfel aan de vakbekwaamheid van elke individuele kracht.

  icon_bereikbaar

  24/7 Bereikbaar

  LevelPlus is 24/7 ‘live’ beschikbaar voor opdrachtgevers. Bij een shut down die onverwacht uitloopt, maar ook bij een calamiteit. Opschalen? Één telefoontje en ‘consider it done.